Emagazine Energías entrevista a Sol Roig, organitzadora de Som Elèctrics! en relació a la tercera edició del congrés, celebrada del 19 a 21 d’abril al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a Terrassa.

Sol afirma que Som Elèctrics! neix el 2016 fruit d’una necessitat personal per saber en quin punt es trobava el vehicle elèctric i com es percebia la seva penetració al mercat, i que la tercera edició del congrés és un exemple de la seva evolució. Unes jornades on van predominar dues qüestions clares: l’impacte de la contaminació sobre la salut i el necessari equilibri entre l’avanç, la tecnologia i la humanitat.

Així mateix, també valora quan es produirà el canvi de tendència de vehicles de consum de combustibles fòssils a vehicles elèctrics i en quins àmbits és més plausible la seva implantació.

Entrevista completa

 

Entrevista a Sol Roig, organitzadora de Som Elèctrics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Ús de cookies

Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies', segons es descriu en la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies